مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی ملک اجاره ای و خسارت اثاثیه و سوختگی شدید مستاجر

آپارتمانی اجاره شده دچارحریق شده واثاثیه منزل سوخته وخودم 45درصدسوختگی وملک نیزخسارت دیده حالا مالک شکایت کرده وخسارت می خواهدونظریه آتش نشانی غیرعمدی ونشت گازازشلنگ سماوربوده من هم توان مالی ندارم و4ماه است که هنوزدرمان نشده ام ملک بیمه نداردآیامن هم می توانم شکایت کنم وخسارت اثاثیه ودیه جسمی ازایشان بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا ملک کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نشت گاز از شلنگ سماور مربوط به شماست و شما مسئول خسارت مدنی ان هستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر آتش نشانی گفته علت حریق از ناحیه شیلنگ سماور بوده، شما نمی توانید از او شکایت کنید