مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث بعد از فوت پدر از طریق موکلش برادر بزرگم

باسلام و درود
بعداز فوت پدرم دوعد خانه و یک باب مغازه بود من هم در خانه و هم در مغازه پیش پدر بودم حال یک خانه در زمان حیاط پدر به برادر بزرگ رسیده الباقی را من برداشتم و به جایه سهم برادر سومم 100متر زمین بهش دادم چند برابر حق واقعیش و این مو ضوع را در بنگاه قول نامه کردیم به قولا این به اون در برایه حق برادر سومی مشکلی هم شکر خدا نداریم باهم ولی خواستم بدوتم قول نامه با پجود امضا و لنگشت برادر بزرگم آیا زمانی امکان بوجودآمدن مشکلی دارد یا نه چونکه میخواهم مغازه رو سند کنم به نام خودم العان به نام پدر هست و باز هم نیاز به رضایت برادر بزرگم دارد برایه انحسار وراثت همه به برادر بزرگترمون اعتماد کردیم
سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در قولنامه حتما ذکر شود در مقابل چه چیزی هست و لز او تعهد محضری بگیرید