مشاوره حقوقی رایگان - کسری اصل متراژ زمین بعداز تحویل گرفتن از خریدار. و ساختن زمین و نبود کاغذ خرید

زمینی سال تقریبا 57 خریداری شده و مقداری از زمین کسر هستس خواستم بدونم از کجا پیگیر شوم العان مغازه اش کردیم و از مالکی که خریدیمش کاغذ خرید رو امتناع میکنه و زمین بغل مغازه هنور داره از شهرداری یا اداره ثبت راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و باید ادعای شما احراز و اثبات گردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

امکام فسخ ندارید فسخ فوری است مابه التفاوت نیز پیش بینی نشده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
البینه علی المدعی. نسبت به ثبت دادخواست به استناد اسناد مربوطه از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام بفرمائید.