مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و فرزند نامشروع

زوجه در رابطه نامشروع فرزندی به دنیا آورده و زوج بعد از 3 سال متوجه شده فرزند برای او نیست.آیا زوج می‌تواند از زوجه و زانی که احتمالا می‌شناسد شکایت کند؟ مجازات زوجه و زانی که پسر مجردی باشد چیست؟آیا می‌توانم حضانت فرزند را از زوجه بگیرم و به بهزیستی بدهم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما یک مشکل پیچیده است که بایک خط مشاوره رایگان حل نمیشه اما فعلا دادخواست نفی نسب باید بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت کنند تا به پزشکی قانونی معرفی و با آزمایش مشخص شود مجازات زوجه اعدام و پسر شلاق حدی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید سریعا شکایت کنید در صورت اثبات مجازات زوجه زنای محصنه رجم و سنگسار و سلب حیات به عبارتی مرگ و ان فرد مجرد صد ضربه شلاق حدی و مجازات تبعی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌کنم شما با یک وکیل دادگستری در محل زندگی خود حضوراً مشاوره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوج می‌تواند شکایت نماید مجازات زوجه اعدام است مجازات زانی 100 ضربه شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفی نسب می‌توان طرح کرد باید اثبات شود
آزمایش DNA باید اخذ شود....