مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از زوج بابت ضرب و جرح

سلام
همسرم من رو زده و کتف و بازوم کبود شده به سرم هم چندین ضربه مشت زده
من چندین ساله سکوت کردم ولی دیگر خسته شدم
من باید چی کار کنم و به کجا مراجعه کنم؟
تاحالا پام رو کلانتری نگذاشتم و از این جور جاها میترسم
فقط قصدم ترسوندن همسرم هست که دیگر این کار رو نکند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید شکواییه ضرب و جرح تنظیم کنید و سپس بعد از اخذ معرفی نامه به پزشکی قانونی جهت معاینه مراجعه کنید

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

سلام شکواییه تنظیم از طریق خدمات قضایی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از کلانتری نامه أخذ نمائید و به پزشکی قانونی جهت انجام معاینات مراجعه بفرمائید.
سپس شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ضرب و جرح را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکار را مجددٱ میکند، قانون یعنی شمشیر از رو بستن بنابراین باید قاطعانه جلوی ایشان بایستید و از همسر آزاری ممانعت کنید. بهتر است به پزشکی قانونی مزاجعه و نیز از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید، البه بهتر است جهت مشاوره بیشتر در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
فورا به پزشک قانونی مراجعه شود
وکیل نیز می تواند کمک کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی رفته شکایت ضرب و جرح مطرح شود سپس شکوائیه را به کلانتری محل وقوع جرم بروید و نامه پزشکی قانونی بگیرید