مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

من نزدیک یک ساله ازدواج کردم تا الان 3 الی 4 بار با شوهرم دعوام شده دست بزن داره ولی در حد کبودی و جراحات نیست فحاشی خیلی انجام میده میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
در زمان درگیری بهتر است فیلم بگیرید و به شعبه ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر چند قابل شکایت و پیگیری است
لکن توصیه می‌شود به اتفاق یکدیگر به مشاور خانواده مراجعه کنید.
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....