مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی لیزینگی

با سلام قصد دارم از بنگاه دار یک دستگاه خودروی ام وی ام که مدارکش در رهن شرکت مدیران خودرو است خریداری کنم خودرو لیزینگی است و مالک خودرو تمام مدارک را در اختیار بنگاه دار قرار داده است با گرفتن وکالت کاری مشکلی برای من پیش نمی آید اگر بخواهم خودم چک های به تعویق افتاده وی را پاس کنم.. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام باید ابتدا قرارداد لیزینگی را بررسی کنید که آیا مدیران خودرو حق واگذاری خودرو را به اشخاص دیگر داده است یا خیر