مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وکالتی

خواهان: (ه‍)
خوانده ها : ( آ ) ( ع) - ( د) - ( ه‍ )
خواسته : 1- اثبات وقوع عقد صلح
2- اثبات مالکیت
3- اعلام بطلان عقد بیع رسمی .
4- ابطلال سند مالکیت صادره
5- الزام به تنظیم سند رسمی ملک
ریاست محترم دادگاه های عمومی حقوقی
با سلام ،عرض ادب و احترام
به استحضار می رساند اینجانبه ( ه‍ ) به موجب صلح نامه مورخ 1401/6/3 مالک یک دانگ مشاع از ششدانگ یک باب مغازه به پلاک ثبتی.. فرعی از. اصلی بخش.. بمساحت ..متر مربع می باشم ، بدین شرح که مالک رسمی یک دانگ مذکور خانم ( آ ) بوده که به موجب وکالتنامه بلاعزل شماره ... مورخ 1380/6/11 دفترخانه اسناد رسمی.... اقدام به واگذاری آن به آقای ( ع) می نماید و آقای ( ع) به موجب تفویض وکالت شماره .. مورخ 1401/05/31 دفتر خانه اسناد رسمی .. اقدام به تفویض وکالتنامه مذکور به آقای ( د) نموده است و آقای ( د ) به موجب صلح نامه عادی 1401/6/3 اقدام به انتقال یک دانگ فوق به اینجانبه می نماید و یک فقره تفویض وکالت رسمی به شماره .. مورخ 1401/6/5 دفترخانه اسناد رسمی... به اینجانبه تفویض می نماید واکنون که جهت انتقال سند به دفتر خانه و اداره ثبت مراجعه نمودم متوجه شدم که خانم ( آ ) مورخ 1401/7/23 اقدام به انتقال آن به آقای ( ه‍ ) (همسرش) نموده است که با این وصف با توجه به اینکه به موجب عقد صلح و تفویض وکالت مذکور مالک یک دانگ مغازه فوق اینجانبه می باشم و وکالت نامه ها همگی به صورت بلاعزل می باشد بنابراین معامله خانم ( آ ) با آقای ( ه‍ ) فضولی است و بیع فاسد است و اثری در تملک ندارد و بیع رسمی تنظیمی بین ایشان محکوم به بطلان است و سند صادره به نام آقای ( ه‍ ) نیز باطل است ضمن اینکه انتقال سند توسط خانم ( آ ) به نام آقای ( ه‍ ) حسن نیت نبوده و هیچ خرید و فروشی بین آنان به عمل نیامده و خانم ( ه‍ ) جهت ایجاد شرایطی که نتوان از وکالت نامه مذکور استفاده نمود مبادرت به این اقدام نموده است. علی هذا صدور دادنامه شایسته به اثبات وقوع عقد صلح و اثبات مالکیت و بطلان عقد بیع رسمی و ابطال سند تک برگ صادره به نام ( ه‍ ) و الزام خانم ( آ ) به انتقال سند یک دانگ مذکور به نام اینجانبه مورد استدعا می باشد .

وکلاء و کارشناسان محترم
صدور دادنامه شایسته برای این طرح دعوی از طرف قاضی محترم چیست ؟
در ضمن در وکالتنامه تنظیمی سال 80 موکل ( مالک ) در رابطه با انجام مورد وکالت در خارج به طور شفاهی عقد لازم با وکیل منعقد ساخته و حق عدم عزل شده و تا پایان انجام مورد وکالت حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدارک کافی باشد باید رای صادر شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دلایل و مستندات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد