مشاوره حقوقی رایگان - آزادی

سلام و عرض ادب. من ع. 31سالمه متاهلم دارای یک فرزند. سه دفعه به زور من را به کمپ بردن به مدت 10.17و36روز الان پاک هستم جلسات میرم ولی پدر و مادرم نمیخوان حق زندگی رو یعنی مال من رو بدن بهم و رفتن نامه قضایی گرفتن که من رو به کمپ ببرند .هر دفعه من خواستار حق و حقوقم شدم این کار را میکنند قوه قضایی چرا با آنها همکاری میکند من با زن و بچه خودم زندگی میکنم و خانوم مرا قبول دارد من میدانم همش زیر سر مادر هست راهکار شما چیست؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ترک اعتیاد کرده اید دلیلی برای کمپ وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و