مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام، من از یک پیج لباس فروشی اینستاگرام خرید کردم، بعدا متوجه شدم که صاحب پیج کلا جنسی برای کسی ارسال نمیکنه و پول مردمو خورده و یا اگه ارسال کرده جنسش مشکل دار بوده، من یک ماهه سفارش دادم یکبار برای من لباس ارسال کردن که سایزش اشتباه بود و جنسش خوب نبود براشون پس فرستادم و قرار بود لباس سایز خودمو بفرستن، الان 15 روزه همش امروز فردا میکنن و نمیفرستن، میخوام شکایت کنم ، یاید دقیقا چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یک اخطار حقوقی با اظهارنامه برای فروشنده ارسال کنید و از او بخواهید که اقدامی فوری انجام دهد.

طرح شکایت مصرف کننده
اگر پاسخی از طرف شرکت به اخطار حقوقی دریافت نشد، می توانید شکایت خودرا علیه فروشنده ثبت کنید . در ادامه در مورد نحوه و جزئیات ثبت شکایت توضیحاتی آورده شده است.

نحوه شکایت از فروشگاه اینترنتی در صورت هر گونه تخلف مانند عدم ارسال کالا
در ادامه به سه نحوه شکایت از فروشگاه های اینترنتی پرداخته شده است:

شکایت از طریق ای‌نماد
اگر فروشگاه اینترنتی که از آن خرید کرده اید دارای ای نماد باشد ، یعنی دارای مجوز کسب و کارهای اینترنتی می باشد، در صورت هر گونه تخلف این فروشگاه مانند عدم ارسال کالا، می توانید به سامانه ای نماد مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

شکایت از طریق پلیس فتا
این روش خود به سه صورت اینترنتی، تلفنی و حضوری امکان پذیر می باشد.

در ثبت شکایت اینترنتی به وب سایت پلیس فتا (https://csirc.cyberpolice.ir/) مراجعه کرده و در آن ثبت نام کنید. سپس به راحتی شما می‌توانید با انتخاب گزینه های لازم، در این سامانه تمامی گزارش‌های خود مربوط به تخلفات فروشگاه‌های اینترنتی و یا دیگر موارد مانند کلاهبرداری های فضای مجازی مثل تلگرام و اینستاگرام و واتساپ و… را ثبت کنید. پس از ثبت شکایت، خیلی زود به آن رسیدگی می شود.
در ثبت شکایت تلفنی می توانید با شماره 096380 تماس بگیرید و شکایت خود را عنوان کنید.
سریع‌ترین راه‌حل برای ثبت شکایت در پلیس فتا در رابطه با تخلفات فروشگاه های اینترنتی، مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای است. برای این منظور، شما باید در ابتدا در دفاتر قضایی تشکیل پرونده دهید و سپس شکایت خود را ثبت کنید و منتظر دریافت پیامک بمانید،

شکایت از طریق مراجع قضایی
شکایت از فروشگاه های اینترنتی از طریق مراجع قضایی شامل مراحل زیر می باشد:

تنظیم شکواییه مناسب که این یک امر تخصصی است و بهتر است وکیل تان این کار را انجام دهد.
ثبت شکواییه در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
از باقی مراحل از طریق پیامک یا به صورت کتبی یا تلفنی مطلع خواهید شد.