مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

در همسایگی ما پسری باسن حدودا25 تا35 ساله هست که مدتی پیش مزاحم دختر12ساله ام شده بودوقتیاین آقا به خط دخترم زنگ زد متوجه شدم وجواب دادم واعتراض کردم امااین آقا باکمال پررویی جواب منو دادوگفت که دخترم بهشون شماره داده قبل این ماجرادخترم تعریف کرده بودکه مامان پسر ساختمان بالایی دایم جلوی منومیگیره ومیگه شمارتوبده منم گفتم درست نیست این رابطه ها سالم نیستن اما با پیگیری زیاد تونسته بود ازدخترم که سن وسالی نداره شماره بگیره من ازترس اینکه همسرم متوجه بشه خط دخترم روازطریق امورمشترکین سوزوندم یه مدت همه چی آروم بود تااینکه بعددوماه مجددا مزاحم دخترم شده وتوی کوچه دادزده چطوری مارال خانم دخترم گفته گمشو ووارد منزلمون شده اما من ذهنم خیلی درگیره میترسم همسرم متوجه این موضوع بشه وچون یک آدم تعصبی هستن ممکنه اتفاقات ناخوشایند رخ بده ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید که چطور میتونم جلوی این آقا روبگیرم تابیشترازاین باعث آبروریزی نشه برای من وخانوادم بارها خواستم به منزلشون برم وپدرومادراین آقارو درجریان بزارم تا باهاش صحبت کنن اما بازهم ترسیدم ونمیدونم چه کاربایدبکنم تااین مسئله رفع بشه بدون اینکه اتفاق بدی بیفته لطفا راهنماییم کنید ?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بترسی بیشتر جری می شود حتما باید با همسرتان با آرامش و بدون حضور دخترتان موضوع را بگید و از این متن اسکرین شات بگیرید به همسر محترمتان نشان بدهید تا شکواییه تهیه کنند و ببرند دفتر الکترونیک قضایی تحویل بدهند تا کلانتری و دادسرا احضارش کنند و گوشمالیش بدهند.

اگر خواستید من حاضرم از طریق مجازی برایتان شکواییه تهیه کنم ارسال کنم.
یا اینکه از آن محل خارج شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خودتان به تنهایی میتوانید به همراه دختر طرح شکایت کنید یا به کلانتری محل بروید و گزارش کنید