مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم نه کرایه خونه میده و نه برنامه ای برای تخلیه دارد

مستاجر بنده تا سه ماه دیگه قرارداد دارند اما در قرارداد قید شده بعد از اینکه یکماه اجاره پرداخت نشد قرارداد فی مابین فسخ شود حالا بنده با گذشت اینکه 6 ماه اجاره پرداخت نکرده در قدم اول اظهارنامه تنظیم کردم و در قدم بعدی طرح شکایت علیه ایشان به شورای شهر اقامه کردم که در این جلسه بهشون یکماه وقت دادن تا مبلغ این 6 ماه را پرداخت کنه مثل روز روشنه که پرداخت نمیکنه
سوالم اینکه اگه پرداخت نکنه و به قولی که در شورا داده عمل نکند چه تصمیمی اتخاذ می‌شود ...

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای به نفع شما صادر می‌شود و وجه الاجاره مطالبه می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم تخلیه باید صادر گردد
و شما باید دادخواست مطالبه اجاره بها معوقه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
حکم تخلیه در اینجا می‌بایست صادر شود
و اجاره بهای معوقه قابل مطالبه می‌باشد که می‌بایست در آن خصوص دادخواست بدهید