مشاوره حقوقی رایگان - هزینه برای طرح هادی

دهیاری روستا برای آمدن زمین در بافت هادی یک مبلغ خیلی زیادی طلب کرده است ایا برای طرح هادی در روستا باید هزینه ای به دهیاری پرداخت کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اراضی داخل بافت
این اراضی برای ساخت و ساز به دلیل قرار گرفتن در داخل طرح با استفاده از مجوزهای مربوطه از دهیاری محل بسیار راحت و بدون مشکل هستند و برای دریافت امتیازات گاز، برق، آب، تلفن و… نیازی به پرداخت هزینه های اضافی نخواهد داشت و مالکین این اراضی به راحتی می توانند با طی مراحل قانونی و اداری به اهداف خود برسند.

اراضی الحاقی به بافت
اراضی الحاقی، اراضی هستند که از لحاظ مکانی در نزدیکی بافت قرار می گیرند، اما به دلیل اینکه داخل بافت قرار ندارند باید برای ساخت و ساز از دهیاری ها با پرداخت هزینه مجوز ساخت دریافت نمایند تا به بافت طرح در آیند، در غیر این صورت هرگونه ساخت و ساز در این اراضی غیر قانونی تلقی خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به روش ومیزان تصرف دارد...