مشاوره حقوقی رایگان - هزینه حمل ماشین تصادفی با جرثقیل

با سلام وقتتون بخیر؛من برای ترخیص ماشین تصادفیم به پارکینگی ک انتقال‌ دادن رفتم ب من گفتن ک هزینه جرثقیل 6میلیون میشه در صورتی ک مسافت از محل تصادف تا پارکینگ 20 کیلومتر بوده وقتی درخواست فاکتور جرثقیل کردم گفتن تعرفه همینه وبه من فاکتور نشان ندادن و این هزینه برام خیلی سنگینه ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرداخت هرگونه هزینه بابت حمل با جرثقیل الزاما باید با ارائه فاکتور رسمی و معتبر باشد از پرداخت خودداری نموده و به راهور مراجعه نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر از نرخ عادی و کرایه معمول روز بیشتر اخذ کرده ، مراتب را به اتحادیه جرثقیلداران و کامیون داران اعلام نمایید اگر حل نشد. بر علیه راننده و صاحب جرثقیل به تعزیرات حکومتی بجرم گران‌فروشی و اخذ اضافه کرایه شکایت نمایید