مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام
یه موتور لیفان 150مدل 1401 از دوستم خریداری کردم گفت هرموقع میخوای برو موتور فروشی که خریدش سند بزن منم چون به دوستم اعتماد داشتم حرفشو قبول کردم وبخاطر مشغله کاری یه هفته بعد رفتم دنبال کار سند حالا موتور فروش داره میپیچونه و میگه سند تا خرداد سال 1403 نمیاد که سندشو واست بزنم دوستمم میگه پولتو خرج کردم و.. اونم داره میپیچونه چیکار کنم؟ مگه میشه سند نیومده باشه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دعوی الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت هر دو طرف داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید
و