مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به دختر نوجوان

سلام
مردی که خواستگار من بوده و صیغه محرمیت خونده بودیم وقتی من سرکار بودم به خانه من اومده و با دختر 13 ساله ام رابطه مقعدی برقرار کرده و بچه را تهدید کرده بچه ترسیده و دیر به من گفته وقتی برای شکایت رفتم به من گفتن باید اول به یه پزشک مراجعه کنی و بعد شکایت کنی که یکوقت مشکل ساز نشه و منم این کارو کردم و دکتر تایید کرد که دخول صورت گرفته و بعد من شکایت کردم سه روز طول کشید تا پزشک قانونی رفتم گفتن علائم از بین رفته آیا ممکنه نامه پزشک بیرون تاثیری داشته باشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و نظریه پزشک اول را نشان دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله موثر است
حتما شکایت خود را پیگیری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر رابطه همراه با دخول بوده باشد قطعا با گذشت سه روز علائم از بین نخواهد رفت نسبت به نظریه مذکور به همراه نظریه پزشک معاین اولیه اعتراض نمایید.