مشاوره حقوقی رایگان - دعوا خانواده

با سلام من یه دختر 16 ساله هستم از جایی که یادم میاد پدر خانواده جز دعوا چیزی برای من و مادر و خواهرم نداشته مشکل عصبی داره ارثیه همه ی خانوادشون دارن برادرش درمان شده ولی خودش قبول نمیکنه چه برسه برا درمان هم اقدام کنه دائم سر چیزهای غیر منطقی دعوا درست میکنه همش منو مادرم و تحقیر میکنه میگه برین بمیرین که نبینمتون من واقعا تو سن حساسیم و احساس میکنم خودمم دارم مشکل عصبی پیدا میکنم جدیدا دعوا هاش همراه با ضرب و شتم و من واقعا دیگه تحمل زندگی با این بشر رو ندارم از هیچ طریقی هم نمیتونم جلودارش بشم هر دفعه میخوام خودمو خلاص کنم ولی یاد مادرم و خواهرم میوفتم لطفا یه راه کاری بدید؟؟؟
اگه طلاق بگیرند من میتونم وسایل ام رو ببرم با مادرم برم؟؟ چون تهدید میکنه میگه تو هیچی از خودت نداری همه چیو من خریدم و ایا روشی نیست که از ایشون جایی تعهد بگیرن؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هرگاه شما را مورد ضرب و جرح قرار داد و یا یکی از اعضای خانواده را سریع با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود سپس طرح شکایت به پزشکی قانونی معرفی شوید و طرح شکایت ضرب و جرح و توهین کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله لازم است دادخواست استرداد وسایل داده شود و مادر و خواهر شهادت دهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده با پدر است.لذا در این خصوص موظف است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی تا ببرند درمانش کنند

اگر کمک نکردند، خودتان سه نفر باهم می توانید از پدرتان به دادسرا به اتهام ضرب و شتم و فحاشی و .... شکایت کنید
البته قبلش به همسایه ها خبر دهید که شاهد باشند و استشهادیه تهیه کنند و با 110هم تماس بگیرید.

از مادرتان بخواهید مهریه خود را اجرا بگذارد.

هرسه باهم برید مشاور خانواده تا راهنمایی کند که چگونه با وی رفتار کنید که عصبی نشود