مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام، من در شرف عقد هستم یه واحد 80متری در پایین شهر تهران دارم. دختر خانم حاضر نیستن اونجا با بنده زندگی کنن و گفتن باید منزلی که به نام خودم هست بدم اجاره و جای بهتری برای زندگی اجاره کنم. تحقیق کردم که اگر منزل در اجاره باشد جزو مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است. میخواستم ببینم امکان این هستش که در شروط ضمن عقد شرطی بگذارم که این خانه ی در رهن مستاجر جزو مستثنیات دین بنده باشد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،مستثنیات دین را شما تعیین نمی کنید .قانون تعیین کرده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست گفتند
نمی توانید چنین شرطی قرار دهید.
با آن خانم ازدواج نکنید خطرناک است
یا اینکه بفروشید و یک خانه در جایی که او امر می فرمایند بخرید بعد ازدواج کنید