مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک شراکتی

سلام وقت بخیر دنبال خونه ام بنگاهی یه خونه پیشناهاد داده که سه دنگ خونه برای یه باجناق و سه دنگ دیگه برای اون یکی باجناق گویا دو سالی هست ک خونه خالی گویا بیانگر اختلافی بین شرکاس ولی بنگاهی میگه ن اختلافی ندارن حالا بنگاه میگه نصف پول و بده بدم یه شریک بکشه کنار بعد اون شریکرو ک از قبل تلفنی اوکیش کردم بیارم برای معاملع ممنون میشم راهنمایی کنید سرم کلاه نره و وسط اختلافشون نیوفتم مرسی

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم احتمال دارد از یکی خرید کنید و دیگری نفروشد و علاوه بر آن حق شفعه را بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقا چنین کاری را انجام ندهید
هیچ وجهی پرداخت ننمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه همچین کاری نکن !!!!
مگر اینکه هردو با هم حضور داشته باشند و امضا کنند و شما هم ودیعه و کرایه ماهانه را نصف به نصف بریزی به حساب هردو تا جداگانه
خلاصه من باشم اجاره نمی کنم