مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

باسلام. پس از درخواست تقسیط مهریه و تشکیل دادگاه، قاضی نه چندان منصف پیش پرداخت را 30سکه و سالی 2سکه را تعیین کرد.
پس از زدن اعتراض آنرا به 35 سکه تبدیل کرده اند. راه شکایت و اعتراض یه این بی عدالتی کجاست؟ صدایم به کجا می رسد؟ از چه راهی می توانم دادم را به گوش افراد عادل و منصف و با منطق برسانم؟ کدام ارگان؟کجا؟تهران هستم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید دادخواست تعدیل مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تعدیل اقساط ‌مهریه مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه تجدید نظر نمی تواند مقدار محکومیت را بیشتر کند

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان طرح دعوای تعدیل اقساط هست ولی بر اساس رویه محاکم میزان پیش پرداخت و اقساط خیلی مناسب است