مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت شخص دیگر در ملکی که سند رسمی موجود است

سلام خدمت عزیزان. پدر همسر من درکار املاک هستن. چندسال قبل همسرم زمینی داشتن که تصمیم داشتیم با یک واحد مسکونی معاوضه کنیم که اینکار توسط پدر همسرم انجام شد. درواقع مبایه نامه و سند رسمی به نام همسرم بوده و پدرشون هم شاهدو ناظر معامله بودن. اما حالا باگذشت 8سال پدرشون بخاطر گرون شدن ملک مدعی مالکیت ملک شدن و شکایت نمودن. در صورتی که تمامی املاک از زمین بایر تا ملک مسکونی معاوضه شده به نام همسرم بوده حتی تمامی مبایه نامه ها. ایا میتونه کاری بکنه؟