مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در سند قطعی زدن

سلام. مادرم یه زمینی را در بافت شهری وکالتی 15 سال پیش خریده که ما در مدارکمون سند اولیه را داریم. الان برای قطعی کردن سند به این مشکل خوردیم که سند به نام شخص دیگری است....میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما باید توسط یک کارشناس حقوقی یا وکیل مورد بررسی قرار گرفته تا اظهار نظر دقیق حقوقی اعمال گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی سند به نام شخص دیگری است یعنی به شما مال غیر فروخته شده است فروشنده را ملزم به تحویل مبیع نمایید یا به جرم فروش مال غیر از ایشان شکایت کیفری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید
و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
کاری ک شما بایستی انجام بدید این هست ک دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشند مستقیم خودتون طرح کنید در صورت لزوم بعد از اولین جلسه میتونید جلب ثالث کنید و کیفری هم میشه انتقال مال غیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به طرفیت فروشنده و مالک اولیه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید چون پاسخ به پرسش شما نیازمند گفتگو پیرامون موضوع سوال است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به احتمال زیاد فروشندهاقدام به فروش مال غیر نموده بهتر آیت مدارک شما توسط همکاران بررسی و سپس اقدام نمایید.