مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

پسرمن 3 سال پیش ازدواج کرده ویک واحد
آپارتمان که توسط همسرم خریداری کرده
پسرم ازخانه استفاده می کند از طرفی پدرومادر بزرگ عروسم باتهدید ازمن وهمسرش نامه نوشته که این خانه مربوط
پسرم میباشد وآزما امضا و اثر انگشت گرفته آیا از نظر قانون این نامه ارزش واعتبار دارد یا فاقد اعتبارات
باتشکر من جانبازی راهنمای کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آنها از شما این التزام را گرفته‌اند که روزی دخترشان مهریه‌ را اجرا گذاشت بتوانند اثبات مالکیت فرزند شما بنمایند ولی در کل اشتباه است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه مالک امضا نکرده باشد قابل اعتنا نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی سند تنظیمی است
با شرایط خاصی امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام البته نیاز به بررسی متن تنظیم شده است ولی در صورتی ک شما صرفا امضا نموده آید و رسمی نیست خیر اعتباری ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن نوشته شده نیازمند بررسی است در هر صورت مالک شخصی است که سند به نام وی است و اگر کسی مدعی خلاف است باید آن را به اثبات رساند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ارزش دارد
مگر اینکه با حکم دادگاه ابطال شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد که اعتباری نداشته باشد چون مالک ان را امضا نکرده