مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام ، دو نفر به بنده امروز حمله کردند و شروع به فحاشی کردند و تهدید به قتل ،منم با گوشی ازشون فیلم گرفتم و شاهدی نبود البته بود‌ولی نمیان شهادت چون فامیل هستن همه در روستا ،ایا میتونم با وجود فیلمی که ازشون گرفتم و چندین باره مزاحمت ایجاد میکنن شکایت کنم ازشون ،قاضی فیلم رو بعنوان مدرک قبول میکنه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید و مستندات خودرا ارایه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌تواند علیه آنها شکایت کیفری در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله میتوانید ب فیلم خود استناد نمایید

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

نه خیر فیلم نمی تونه دلیلی برای اثبات جرایم ادعایی شما باشه و صرفا جزء امارات محسوب میشه ولی می تواند برای دادگاه علم ایجاد کرده و موجب محکومیت طرف شما بشود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.قطعا امکان طرح شکایت کیفری توهین تهدید و فحاشی وجود دارد. ارائه فیلم بعنوان اماره و قرینه ممکن خواهد بود. نهایتا فیلمها و اصالت ان توسط پلیس فتا بررسی میشود