مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

با سلام .من سال1399 به کسی زعفران دادم در مقابل اون آقا به من سفته 150 میلیون داد .2ماه بعد از موعد سفته که رسید اون آقا چون پول نداشت گفت بیا آپارتمان بهت بدم .رفتیم بنگاه و مبایعه نامه نوشتیم (تو قسمت مبلغ واحد نوشتیم نقدا پرداخت گردید).و همون سفته رو گذاشتیم برای ضمانت انتقال سند .
کپی سفته رو دارم.ولی بعد چند وقت تحویل نداد .من شکایت کردم و آمد دادگاه قبول کرد که واحد به من فروخته .و الان 1سال رای دادگاه به نفع من آمده و قطعی شده
.الان اون آقا از چند نفر دیگه کلاهبرداری کرده و فراریه .و به من میگه تو اصلا پولی به حساب من واریز نکردی و قولنامت باطله .همچین چیزی امکان داره؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نگران نباشید رای دادگاه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی به نفع شما صادر شده است و شما باید درخواست صدور اجراییه را نمایید و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام با توجه به رأی دادگاه قطعی شده تقاصای صدور اجراییه کنید