مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ثمن معامله

سلام پدر من سال 56 یک قطعه زمین خریده با قولنانه دستی که فقط امضای خریدار و فروشنده پای قولنامه هست و شاهدی نداره خریدارو فروشنده هردو فوت کردن وراث فروشنده ادعا دارند که ثمن معامله پرداخت نشده درصورتی که تو قولنامه نوشته شده که نقدا پول پرداخت شده آیا اثبات ثمن با کیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد معتبر است و اگر زمین در تصرف شما باشد کاری نمی تواند انجام دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر مدرکی برای پرداخت ثمن دارید ارایه دهید در غیر این صورت مدعی باید عدم پرداخت را اثبات کند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ظاهر سند نشان می دهد که ثمن پرداخت شده چون در زمان عقد قرارداد یعنی سال 56 هم پرداخت نقدی کاملا رایج بوده است و وراث فروشنده چنانچه مدعی هستند که پرداخت نشده ایشان باید اثبات نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما مالک ملک محسوب خواهید شد
و اگر فروشنده مدعی عدم پرداخت
ثمن معامله است ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید
و امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت