مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم واسه ملاقات بچه مون حکم گرفته سه روز آخر هر ماه

سلام
شوهرم واسه ملاقات بچه مون حکم گرفته سه روز آخر هر ماه
اما هر بار منو اذیت میکنه واسه آوردن بچه م پیش خودم و دو روز بیشتر نگهش میداره
چجوری و به کجا باید شکایت کنم؟ گوشیشو جواب نمیده خاموش میکنه
ضمن اینکه حکم دادگاه اومده که تو مرکز مهر خانواده بیاد ملاقات بچه اما من بخاطر این کرونا اجازه دادم بیاد از خونه ببره
به کجا شکایت کنم که زود رسیدگی بشه و دیگه این قرار ملاقات ها از شوهرم سلب بشه؟
بچه م زیر هفت سالشه
تو رو خدا زود جواب بدین دارم دیوونه میشم از دستش

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما نباید اجازه بدین از منزل ببره چون نمیتونین ثابت کنین که سر وقت میاره یا دیرتر یا زودتر اولین کار باید طریق ملاقات از مرجع رسمی باشد در ثانی صورتجلسات ان مرجع رسمی را میشه استناد کرد و اگر قابل قبول باشد در میزان ملاقات دادخواست داد و در حضانت اینده پدر موثر باشد