مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج در جلسه طلاق

سلام و خداقوت به همه وکلای عزیز
خواستم بدونم در جلسه اول شورای حل اختلاف که به درخواست زوجه برای طلاق نیز بوده و ایشان وکیل نیز داشتند، اما نه خود زوجه در جلسه حاضر شدند و نه وکیلشان.منشی دادگاه هم یک روز دیگر را وقت دادند.حالا خواستم بدونم اگر بنده هم در این جلسه حاضر نشوم آیا مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جلسه شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است و اگر طرفین سازش نکنند پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال می شود.
در جلسه دادگاه خانواده بهتر است حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
الزامی به حضور در شورا نمی باشد و اگر هر دو حاضر نشوید پرونده به دادگاه خانواده ارجاع می شود.