مشاوره حقوقی رایگان - قوه قضايیه

باسلام. كسی اطلاعاتی در مورد ملاقات حضوری و يا رسيدگی به شكايات در مورد اعمال نفوذ در دستگاه قضا داره ؟ هر پرونده ايی رو كه اقدام می كنم خيلي شيک و ساده رای به بی حقی صادر ميشه ! دوباره كلی وقت و پول و انرژی می زارم تا همون پرونده رو كه رد شده رو به نتيجه می رسم ! دوباره الان پرونده جعل در دادسرا قرار منع صادر شده ! اينبار نمی خوام دوباره اقدام كنم ! می خوام واقعيت كثيف نفوذ و بی عدالتی و ثابت كنم ! كه زير پوست اين شهر چه اتفاقاتی ميافته ! ولی نمی دونم از بيت رهبری شروع كنم يا قوه قضايیه يا مجلس ...
امكانش هست راهنمايی م كنيد !

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال جنانچه مدعی تضییع حقوق خود میباشید متن بی عدالتی رفته شده را عنوان رهبری مرقوم نموده برای ریاست قوه قضائیه و رسیدگی به شکایات مجلس رونوشت نامه را ارسال نمائید هرچند که مجلس نیز بنا به روال خود نامه شما را برای رسیدگی به قوه قضائیه ارسال میدارد .