مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن مهریه

سلام وقت بخیر جهت بخشیدن مهریه با توجه به توافق زوج آیا حضور و رضایت پدر یا مادر خانم در محضر الزامی هست چ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور اقدام کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعضی دفترخانه ها لازم می دانند .
می توانید دفترخانه ای پیدا کنید که لازم نداند.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر. خیرلازم نیست وهردونفرمی توانیدبه دفتراسنادرسمی مراجعه کنید.وازسردفتر عواقب ونتایج بخشیدن مهریه راسوال کنید.موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر الزامی نمی‌باشد اما دفترخانه‌ها قبول نمی‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر به سن قانونی رسیده باشد رضایت پدر خانم و مادر خانم لازم نیست.