مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشین من یک ماشین دارم پلاک ماشین به نام کسی دیگره ولی الان نمیاد وکالت تعویض پلاک بده ازم درخواست پول کرده میگه تا ندی وکالت نمیدم در صورتی ک حسابی باهم نداریم.

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد دارید یا مدارکی دارید دال بر مالکیت و احقاق حق خودمی‌توانید مطابق آن اقدام نمایید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک خودرو را به استناد قرارداد فی مابین مطرح کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر وجوه را پرداخت کردید ابتدا اثبات بیع و سپس الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید. برای توضیح دقیق تماس بگیرید.