مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام بنده یک ماشین از نمایشگاه خودرو خریدم وبعد از چند ماه فهمیدم که ماشین توقیف پلاک هست و ماشین بردن پارکینگ نمایشگاهی جوابگو بنده نیست و صاحب پلاک هم به من وکالت تعویض پلاک نمی دهد میگه من به کسی دیگه ماشین فروختم چگونه میتونم ماشین خود رو تعویض پلاک کنم و نامه ترخیص بگیرم باید چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ماشین از قبل توقیف بوده که معامله باطل است و میتوانید ثمن معامله را بخواهید و بابت فروش مال غیر هم میتوانید شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام متاسفانه تسویه کامل قبل از تعویض پلاک این ریسک را دارد که ماشین خریداری شده توقیف به عنوان مهریه یا بدهی فروشنده باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره تلفني نماييد ابهام دارد
ضمن اينكه تعاقب ايادي و متعاملين به چه نحو واگذاري نموده اند؟

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی و ابطال اجراییه و اثبات مالکیت و احراز وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید ببینید دلیل توقیف اتومبیل چه بوده ثانیا متصدی نمایشگاه باید وکالت در فروش آن اتومبیل را داشته باشد و گرنه معامله موکول به رضایت مالک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک علیه فروشنده و ایادی ماقبل تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست ازطریق مشاوره تلفنی جزئیات رابیشترتوضیح دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مناسب تقدیم دادگاه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به طرفیت هر دو دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعتراض ثالث تقدیم وبا اثبات مالکیت خود رفع توقیف خودرو را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر و مستحق اللغیر در امدن مبیع