مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی صفر با وکالتنامه ناقص

سلام بنده خودرویی صفر از نمایشگاه خریداری کردم که بعد از 3 روز برگه سبز و سند کمپانی و وکالتنامه را تحویل دادند اما در هنگام تعویض پلاک متوجه شدیم داخل متن توضیحات وکالت تعویض پلاک ذکر نشده نمایشگاه هم امروز فردا میکنه و اعتبار وکالت نامه فقط دو هفته دیگر هست و ما هم تمام وجه رو تکمیل کردیم حالا باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حتما باید خودشان حضور داشته باشند اگر وقت تمام شد دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تعویض پلاک در این شده باشد که قابلیت پلاک شدن ندارد لذا

لذا نگران نباشید شما می‌توانید با استناد به قرارداد خود از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر بمانید تا در طی این دو هفته چه اقدامی می کند ؟!

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با وکالت قابل انتقال نیست باید از طریق دادگاه اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند و شکایت از سر دفتر هم جدا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید