مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

من ماشینی خریداری کردم ولی هنوز بعد از یک ماه وکالت تعویض پلاک به من ندادن چرا میدونید دلیلش چیه
من تمامی پول را هم نقدا پرداخت کردم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد‌مدارک،از جمله قولنامه دادخواست الزام به فک پلاک دهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر ندادند، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید یا خودشان برای تعویض پلاک مراجعه کنند یا به شما وکالت دهند اظهار نامه بدهید اگر لفافه نکرد دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام-چرای این موضوع یک مسئله شخصی است ولی شما می توانید ایشان را الزام به تعویض پلاک و انتقال سند نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید.
اگر در قرارداد تاریخ تنظیم سند و تعویض پلاک مشخص نشده با ارسال اظهارنامه روزی را برای تعویض پلاک مشخص کنید.
اگر در روز مقرر حاضر نشد می توانید دادخواست بدهید.
اگر قرارداد داشته باشید مشکلی برای شما پیش نمیاد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید اما می بایست قرارداد شما را بررسی کنم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اقدامی ننموده باید دادخواست مناسب طرح واقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم قضایی الزام ایشان به فک پلاک و تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم نمایید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

با طرف مقابل مذاکره فرمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اول اظهارنامه ارسال و صورت عدم پاسخ دادخواست الزام به فک پلاک دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید با استناد به قولنامه ابتدائاً اظهارنامه جهت فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و مالک اصلی اگر فروشنده مالک نباشد بدهید اگر به نتیجه نرسید دادخواست الزام به تعویض پلاک به استناد قولنامه فوق و اسناد پرداخت ثمن معامله مطرح نمایید به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و مالک اصلی اگر فروشنده مالک نباشد