مشاوره حقوقی رایگان - ارث

یک دستگاه خانه ویلایی و5ونیم هکتار زمین از پدرمان به ارث رسیده واز سال 76 ک پدرم فوت شده به هیچ وجه نتونستم سهم الارثمو بگیرم اگر من بمیرم ایا فرزندانم میتوانندآنرا مطالبه کنند؟؟؟یا اینکه میتوانم در زمان حیات وکالت ب پسرم بدهم ک بتواند اموال من را بگیرد؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بعد از فوت شما اموال به وراث شما می رسد و آنها می توانند پیگیری نمایند اما موضوع این است که چرا طی این زمان طولانی نتوانستید سهم الارث خود را دریافت نمایید