مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به فرد ضمانت شده

با سلام
فردی با یک گرم مواد مخدر شیشه توسط مامورین کلانتری دستگیر و ب مراجع قضایی معرفی گردید ک اینجاب برای بازداشت موقت فرد مذکور جواز کسب خود را وثیقه گذاشتم و بعد از صدور حکم (دو سال حبس ) خود را معرفی نمیکند و متواری شده است ،حال دادگاه حساب های بانکی خط تلفن همراه و جواز اینجاب را مسدود کرده است ،لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه ب صورت حقوقی مشکل خود را حل نمایم (ب فرد مذکور دسترسی ندارم ولی ب خانواده ایشان دسترسی دارم و حاضر ب همکاری با اینجاب هستن آیا راهی برای جابجایی ضمانت اینجاب هست یا خیر یا اگر راه حل دیگری وجود دارد بفرمایید )
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید شما مبلغ جزای نقدی ایشان را پرداخت کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این موضوع ضمانت نیست بلکه شما کفیل ایشان شده اید که در زمان مشخص به دادگاه ایشان را تحویل دهید. جابجایی کفیل در این زمان معنایی ندارد