مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون مدرک

سلام وقت بخیر
بنده با یکی شریک شدم در اومور ضایعات و مبلغی رو به عنوان شراکت به طرف مقابلم دادم که یه برگه قرارداد نوشتیم و من از این آقا سفته گرفتم منتها این آقا روی سفته رو امضا نکرده و بجاش پشت سفته رو امضا کرده، حالا از برج 6 سال 1401 و از اون روز تا به حال این آقا به من نه سود شراکت داده و نه اصل پولم رو آیا میتوانم شکایت کنم که هم به سودم برسم هم به اصل پولم؟ آیا در دادگاه سود این مدتی که پولم دست این آقا بوده برای من درنظر گرفته میشه یا خیر؟ آیا سفته مورد نظر اعتباری دارد یا نه؟ ممنون میشم جامع جوابم رو بدید تا به نتیجه درستی برسم، ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سفته مذکور اعتباری ندارد و قرارداد شما باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و شما باید با توجه به تعهدات طرف مقابل ، که در قرارداد ذکر شده است ادعای خود را اثبات نمایید