مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مبالغ خرج شده بعد ازدواج و تهمت به دزدی و کلاهبرداری

سلام بنده با آقایی ازدواج مجدد داشتم. قبل ازدواج قرار بر این شد مبلغ 250 واریز حساب بنده کنن و گفتن کسی نفهمه مخصوصا بچه هام.
و من چون به این پول احتیاج داشتم با این شرط ازدواج کردم. که خارج از مهریه این پول را به من بدهند چون حساب های خودم مسدود بود این پول ب حساب دخترم واریز شد.
حالا این فرد منکر شده و میگه باید پول را پس بدهی تو کلاهبرداری کردی و کارت من را دزدیدی و این پول را به حساب دخترت ریختی.
در صورتی که حضوری در بانک خودش این پول را واریز کرد ولی میگه من سواد نداشتم حالیم نبود کلا زده زیر همه چی.
الان میگه میخوام شکایت کنم و پولم را بگیرم.
چنین شرایطی اصلا هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در مورد کلاهبرداری و سرقت با توجه به اینکه شخصاً در بانک حاضر شدند موضوع منتفی است اما در خصوص استرداد پول احتمالاً در دادگاه حقوقی پیروز خواهند شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر صورت مبلغ را باید استرداد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
دختر شما که پول به حساب ایشان واریز شده است باید مبلغ را مسترد نماید