مشاوره حقوقی رایگان - خانه خریداری شده وراثی

سلام وقت بخیر
پدر من خانه پدریشونو از پدرشون خریدن منتها الان قولنامه رو گم کردن
بردار دیگشون براشون قولنامه نوشته
دوتا برادر و خواهر و مادر رضایت دارن
ولی یکی از خواهرها فوت شده
امکان اینکه خواهر زاده ها رضایت ندن زیاد هست الان باید چیکار کرد با این قولنامه ای که برادر نوشته و امضا دادن بقیه .خواهر زاده ها میتونن ادعایی داشته باشن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نوشتن قولنامه در شرایطی که فرمودید جعل است و خواهر زاده های شما الزامی به قبول آن ندارند.
در واقع وراثی که رضایت دارند باید سهم خودشان را با سند رسمی به پدر شما منتقل کنند و در این شرایط اگر خواهر زاده ها رضایت نداشته باشند با پدر شما در ملک شریک خواهند شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خواهر زاده شما میتواند آنرا قبول نکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خریدار باید دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت تمام ورثه اقامه نماید
و خریدار باید با ارائه دلایل و مستندات مالکیت خود را اثبات نماید
و