مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان مهريه پرداخت شده را در ازدواج موقت پس گرفت؟

با زوجه طبق قرار تلفنی برای ازدواج موقت به توافق رسيدم. مبلغی را به عنوان مهريه مطالبه نمود كه به حسابش واريز نيز شد. اما پس از واريز مهريه، به ازدواج موقت رضايت نداد. هم اكنون چگونه می توانم مبلغ واريز شده را پس بگيرم؟ زوجه در پيامک رد و بدل شده با زوج ، مبلغ واريز شده را نيز تاييد كرده است. لطفا راهنمايی بفرماييد چه دادخواستی را تنظيم نمايم؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال از آنجا که صیغه عقد موقت جاری نشده بدوا طی اظهار نامه رسمی عنوان ایشان استرداد مبلغ را مطرح نمایید و جنانچه استنکاف نمودند مطابق ماده 301 قانون مدنی که مقرر میدارد اگر کسی عمدا یا اشتباها جیزی را که مستحق نبوده است دریافت کند ملزم است آن را به مالک تسلیم کند - طرح دعوی حقوقی نمایید - البته اگر ایشان شیوه کلاهبردارانه و فریب را در موضوع داشته باشد میتوان از بابت شکایت کیفری دال بر تحصیل مال نا مشروع نیز طرح دعوی کیفری نمود که البته سوء نیت ایشان نیاز به اثبات دارد و جنانجه نتوان سوء نیت و روش کلاهبرداری ایشان را اثبات نمود امکان تبرئه ایشان از اتهام کیفری خواهد بود . موفق باشید