مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه قرارداد

برای یک برنامه سورپرایز تولد مبلغ 5میلیون ما پرداخت کردیم به یک گروه و اون ها چندجا پیشنهاد دادن و یکی ما انتخاب کردیم و همسرم وقتی اومد اونجا پرسنل بی‌احترامی کردند و ما هم برنامه گفتیم کنسل کنند چون همسرم خیلی ناراحت شد و عصبی
و فقط یک کلیپ 25 ثانیه براشون فرستادم خودم همون تدوین کرد اون گروه و قرار بود پخش کند و برنامه موزیک زنده و..... که انجام نشد در آخر
باهاشون صحبت کردیم و گفتیم یک مبلغی کسر کنند و الباقی برگردونن اما قبول نکردند و توی صحبت‌هایی که انجام شده و مبلغ 5میلیون که دادیم هیچ صحبتی بابت این که اگه کنسل بشهود این موضوع نکردن و شرطی هم گذاشته نشده و یا خسارتی
میخواستم بدونم میتونیم از طریق قضایی اقدام کنیم یا نه چون هیچ‌شرط قراردادی وجود نداشته و ایشون میگن هیچ مبلغی پرداخت نمیکنیم شما کنسل کردید میخواست نکنید

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

اگر طبق قرارداد در صورت اینکه مشکل از ناحیه آنها باشد و برنامه کنسل شود ، خسارتی تعلق بگیرد می توانید و الا نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اشکال در برنامه از سوی گروه باشد مبلغ قابل عودت می‌باشد.