مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر
بنده واحد آپارتمانی به متراژ حدود 130 متر در شهرستان دارم و با اصرار همسرم به شهری دیگر که محل زندگی خانواده همسرم هست آمدیم و خانه ای اجاره کردم و در حال حاضر همسر بنده درخواست طلاق کردند خواستم ببینم‌ با این شرایط که درخانه اجاره ای ساکن هستیم و آن واحد شهرستانم خالی هست به دلیل فروش خانه
با توجه به این که مهریه ایشان حدودا 600 سکه میباشد دادگاه برای بنده چه حکمی صادر میکند؟
و شرایط پرداخت مهریه ایشان به چه صورت هست؟
لازم به ذکر هست که دو فرزند هم داریم.
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام بدم .

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اختیار با شما است و لیکن قالب صحیح انتقال ، تنظیم سند صلح عمری تا زمان حیات خود شما است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خانه‌ای که خالی است قابل توقیف خواهد بود و خانم می‌تواند مهریه خود را از آن برداشت نماید‌‌.