مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدربزرگ من 89 سالشونه یه پسر معتاد دارن بقیه بچه ها میخوان بعد از اینکه اونو به کمپ بردن پدرشونو ببرن که خونه رو به نام بقیه بچه ها بزنن که چیزی به اون پسر نرسه میتونن این کارو بکنن؟
من جایی خونده بودم که اگه فردی بالای 70 سال باشه برای انتقال باید همه فرزندان حضور داشته باشن این درسته یا نه

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
خیر این حرف صحت ندارد. انسان تا هر سنی اگر عاقل و رشید باشد خودش مختار است که اموالش را به نام هر کسی به دلخواه بزند. بنابراین اگر پدربزرگ از صحت و کمال عقل معاش برخوردار باشد خودش بدون اکراه با اراده خوذش میتواند ملکش را به نام سایر فرزاندش بکند و معامله صحیح است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پدربزرگ شما هوش و حواس نداشته باشد و به تعبیر دیگری از لحاظ قانونی محجور باشند این نقل و انتقال صحیح و قانونی نخواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
الناس مسلطون علی اموالهم
هرکس می‌تواند اموال خود را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمیتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص