مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه اپارتمان چهارطبقه بامعدن سنگ بی کیفیت غیرقابل خرید فروش

باسلام خدمات وکلای عزیز.
بنده یه ملک چهار طبقه توی رودهن معاوضه کردم با 40هکتارمعدن سنگ لاشه تو ... بنده خونه تحویل دادم چند ساله توتصرف ایشونه مستاجر دادن بنده هم معدن فهمیدم سنگ هاش بی کیفته ومعدن غیرقابل خرید فروشه مال دولته چندساله شکایت کردیم 3بار رای به نفع ما صادرمیشه که اینبار رفته واسه تجدیدنظر.
میخواستم بدونم چیکار کنم چی میشه راهنماییم کنید؟
ممنون میشم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از مثبت بودن رای به نفع شما دادخواست مطالبه اجرت المثل این سال ها را نیز ارائه دهید

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به محتویات پرونده و نظر رئیس و مستشاران دادگاه تجدیدنظر دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

راه دفاع از حقوق شما وجود دارد اما نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه