مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه چک

سلام
من چند تا چک برگشتی دارم که درخواست صدور اجراییه چک دادم ، بعد از 10 روز در سامانه نوشت دادنامه صادر شد و پرونده مختومه شده ، در متن دادنامه هیچ چیزی مبتنی بر صدور رای اجراییه ننوشته فقط نوشته:
تصمیم نهایی شماره:....
خواهان:.....
خوانده:......
خواسته: درخواست صدور اجراییه چک بلامحل
آیا این روال درست است و صدور اجراییه راپذیرفته یا نه؟اگر پذیرفته چرا رای صادر نکرده؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید بعد از قطعی شدن رای درخواست صدور اجراییه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه جهت تقاضای صدور اجرائیه مراجعه نمائید تا بعد از گذشت 10 روز با درخواست شما، پرونده به اجرای احکام مدنی برای تشکیل پرونده اجرایی منتقل شود‌.