مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی از طریق اغفال کردن

سلام وقت بخیر آیا کسی 16ساله با اصرار خودش سوار ماشین بشه و بعد یه هفته شکایت کنه به قصد آدم ربایی و اقرار کنه طرف قصد تجاوز داشته محکوم میشود یا تبرئه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف این موارد نمیتوان اظهارنظر نمود ، اما بزهکار بهتر است در صورت بی گناهی هرچه سریعتر اقدام به تنظیم و ارائه لایحه دفاعیه تخصصی تنظیمی توسط وکیل نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصل بر برایت است مدعی باید ادعای خویش را اثبات نماید
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و شخصی که ادعا می‌کند که جرمی به وقوع پیوسته است بایستی دلیل و ادله محکمه‌پسند در اختیار داشته باشد.