مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

با عرض سلام ببخشید برادرم به فردی ساعت2.35 دقیقه دعواش شده بود و ماشین من رو برده بود سر زمین ساعت 4 من رفتم بیارمش دیدم دارن ماشین رو پسر اون فرد تخریب میکنه که بعد خودمم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و بعدیه ماشین نیسان داشتیم اونم 2تا تایرش رو پاره کردن وقتی رفتم پاسگاه تو صورتجلسه دستی موارد تخریب رو نوشت و وقتی اومدم بیرون دیدم تایر نیسان را پاره کرده رفتم صورتجلسش کنن گفت عکس بگیر بیار گرفتم بردم ولی ننوشتشه
فردا من تو یه شهر دیگه بودم همون پسره باز با برادرم درگیر شده و وقتی رسیدم که رفتن تو کلانتری و من هم باهاشون رفتم منم گرفتن
حالا دادگاه جلسه رسیدگی به جرم نزاع دسته جمعی داریم
تو نتایج نهایی پاسگاه تخریب خودرو رو فقط در حد زیر 10 میلیون نوشته و اسمی از نیسان نبرده
و ساعت دعوا ذکر نشده
و شاکی تو اظهاراتش نوشته روز دوم با شوکر من را 2نفری زدن درصورتیکه من اصلا نبودم شاهد هم هست
و ضرب و جرح هم تو دعوا های جدا گانه همه دارن ،پدر پسره حدودابین10تا15 درصد
ماشین ما طبق کارشناسی17 میلیون، تو کارشناسی تمام موارد رو نوشته ولی تو خلاصه کارشناسی پاسگاه ذکرش نکردن.
پدره رضایت نمیده میگه میخواد مارو زندان کنه
به نظر شما
دسته جمعی میخوره؟ چون ساعات ذکر نشده و پاسگاهم تو دعوا نبوده.
ضرب و جرح عمدی میشه؟
و حبس میخوریم؟
چکار کنیم
آیا شاهد بیارم تو دعوا دسته جمعی نبودم قاضی قبول میکنه، و شاهد رو ملاک قرار میده؟
آیا حبس نزاع دسته جمعی رو با توجه به اینکه دانشجوایم میشه خرید یا تعلیق کرد؟ اگه بزنن
چون دانشجوایم
ممنون

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هر دلیلی دارید به دادگاه ارائه دهید _ عکس ها را هم ارائه دهید