مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ارتش

سلام خسته نباشید من پدر بزرگم در قید حیات است و کارت جانبازی داره و پدرمم هیچ سو سابقه ای نداره
ولی خود من طی یه درگیری در مدرسه بینی یه نفر شکستم و دارای سو سابقه هستم. آیا منو قبول میکنن داخل ارتش؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست عزیز اصولاً همه ی جرائم موجب محرومیت اجتماعی نمی شوند وهمه جرائم به استثناء برخی جرائم خشن مشمول مرور زمان می گردد لذا برابر قانون مرور زمان جرم تعزیری درجه 1 تا 3، پانزده سال؛ جرم تعزیری درجه 4، ده سال؛ جرم تعزیری درجه 5، هفت سال؛ جرم تعزیری درجه 6، پنج سال و جرم تعزیری درجه 7 و 8، سه سال، از تاریخ وقوع جرم تا انقضای مواعد مذکور، خواهد بود.حالا با ملاحظه حکم صادره وتشخیص درجه تعزیر بطور مثال اگر مجازاتی که برای شما تعیین شده هرچند تعلیقی بین شش ماه تا دوسال باشد محرومیت اجتماعی شما از این حیث بیش ازشش ماه تا پنج سال خواهد بود وچانچه صرفا به پرداخت دیه محکوم شده اید این متفاوت است .

مرور زمان جرم تعزیری درجه 1 تا 3، پانزده سال؛ جرم تعزیری درجه 4، ده سال؛ جرم تعزیری درجه 5، هفت سال؛ جرم تعزیری درجه 6، پنج سال و جرم تعزیری درجه 7 و 8، سه سال، از تاریخ وقوع جرم تا انقضای مواعد مذکور، خواهد بود.Mehr 17, 1402 AP