مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام . من بهمن 1401 قطع همکاری کردم و همون بهمن بابت دریافت حقوق و مزایا شکایت کردم ولی بدلیل عدم حضور در جلسه رسیدگی دادخواستم رد شد .مجددا اردیبهشت 1402 شکایت کردم و در تاریخ 4 بهمن 1402 حکم قطعی گرفتم . ایا اگر بعد از اجرای حکم، دادخواست محاسبه و جبران خسارت تاخیر تادیه بدم ، به جایی میرسم یا خیر ؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است و شما می‌توانید دادخواست تأخیر تأدیه را به ثبت برسانید‌.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام منظور شما از خسارت مشخص نیست اما تاخیر تائدیه درصورتی مشمول می گردد که مطالبه وجه نقد باشد ومبنای محاسبه آن از تاریخ مطالبه است درحالی که مطالبه شما دستمزد است نه وجه نقد واصولا باید در متن حکم میزان محکومیت بنرخ یوم الاداء تعیین گردد ومی توانید در مرحله اجرا در قالب لایحه بنحوی خواسته خود را درخواست کنید ممکن است در قالب رویه های جاری به این امر بسیار ظریف توجهی گردد .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید