مشاوره حقوقی رایگان - فروش وسایل ماشین

باسلام اینجانب ماشینی را برای تعمیر دست تعمیرکار سپردم بعدازمدتی ماشین را تحویل داد ولی تمام وسایل ماشین را به گفته خودش شاگردش فروخته است،را باوسایل استوک بدون کیفیت تحویل داد حتی تو اظهارات خودش تو پاسگاه نوشته که وسایل استوک بودن و بنده هم شاهد دارم که ماشین به امانت دست این آقا سپردم.میخاستم بدونم الان جرم خیانت در امانت رخ داده و اگه رخ داده چقدر مجازات داره.ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید میزان مجازات را پس از اثبات این موضوع قاضی تعیین میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات جرم خیانت در امانت 3 ماه تا 18 ماه حبس است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات ان صرفا جریمه است البته حبس هم دارد که رویه همان جریمه و جبران خسارت شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیریست و در صورت اثبات به مجازات حبس جزای نقدی محکوم خواهد شد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام دوست عزیز هرچند احراز ویا عدم احراز ارتکاب جرم خیانت در امانت بستگی به دلائل ومراحل تحقیقات در مرحله دادسرا ومرجع انتظامی دارد اما برابر قانون مجازات ارتکاب جرم خیانت در امانت در صورت احراز به موجب ماده 674 قانون مجازات اسلامی ؛مجازات سه ماه تا 18 ماه حبس است. این جرم از جرایم قابل گذشت است که در صورت گذشت شاکی در هر مرحله ای مجازات لغو می شود. چنان چه گذشت قبل از صدور حکم قطعی یا قطعیت حکم باشد قرار موقوفی تعقیب و پس از آن قرار موقوفی اجرا صادر می گردد.

در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید